Daniel Nielsen er en kreativ formidler med bred erfaring i mange grene af marketing & kommunikation online.

Daniel Nielsen er specialist og strateg i online medier og har hans daglige gang som Product Manager i Danmarks førende Online Reputation Management bureau; ATAK A/S. Siden 2011 har Daniel Nielsen tilegnet sig bred teknisk viden og praktisk erfaring i diverse grene af online marketing med primært fokus på søgemaskineoptimering, Reputation Management og Webdesign. Derudover har Daniel Nielsen også arbejdet ved siden af som freelancefotograf i over 10 år.

Daniel Nielsen er født og opvokset i Nordjylland og har boet i København siden februar 2010 – men den ”jyske arbejdsomhed” er stadig intakt. Som person er Daniel Nielsen en initiativrig kreatør med en professionel og løsningsorienteret tilgang til alle opgaver. Han har en kreativ iderigdom og trives i samspil med andre mennesker – både klienter og kollegaer.

Daniel Nielsen er vant til den endeløse strøm af udfordringer i bureau-verdenen og har derfor en naturlig løsningsorienteret indstilling, som kommer af et konstant fokus på retning og det endelige resultat. En udfordring ses blot som næste skridt mod en løsning, hvorfor evnen til hurtigt at sætte sig ind i opgaver og systemer kommer helt naturligt. Derfor er Daniel Nielsen også effektiv og hurtig til at vurdere, hvorvidt en løsning vil kunne give det ønskede resultat.

Daniel Nielsen går til et projekt med omhu for detaljen og vægt på at gøre en forskel samt at opfylde forventninger. Daniel Nielsen kan bedst beskrives som en ildsjæl, som gerne går forrest. Han kan lede og fordele og forstår at “udnytte” ressourcer effektivt. Samtidig nyder han også at tage sig af den praktiske del, hvor der er mulighed for at nørkle og komme ned i detaljen.

Webdesign

Strategi & analyse

Fotografi


Branding

Sociale medier

Søgemaskiner

Kompetencer & erfaring

WordPress 95%
HTML & CSS 55%
Adobe Creative Suite 60%
Google Analytics 90%
Google AdWords 30%
Facebook Ads 85%
LinkedIn Ads 50%
Research og analyse 85%
Fotografering 85%
Projektledelse 75%
Søgemaskineoptimering 90%
Reputation Management 90%
Webdesign 85%
Social Media Management 90%
Produktudvikling 70%
Kreativitet 95%

... og meget, meget mere.